Extreem-links terreur

Extreem-links in Nederland

In Nederland in Europa zijn al sinds de jaren 60 linkse terroristen actief, of Extreemlinks. Deze mensen willen meestal een socialistische staat maken van hun land. De bekende RARA heeft dan ook veel aanslagen gepleegd, waaronder hebben ze het woonhuis van Aad Kosto opgeblazen,die was volledig verwoest.

De linkse terrorist Volkert van der graaf is een van de meest bekendste terrorist van Links, hij had op 6 mei 2002 onze Pim vermoord. Verder komt extreemlinks vaag opdagen bij demonstraties van rechtse groeperingen, waaronder bij  pro-Wilders demonstraties, dit gaat dan ook gepaard met geweld, Zo waren bij een NVU demo in Oss linkse jongeren met rugtassen vol stenen. Verder houden de Afa’s zich bezig met bedreigingen.

Doel van links

Het voornaamste doel is om ‘’hun’’ land toegankelijk te maken voor buitenlanders, het liefst laten ze hun land vol stromen met islamieten. Ook is vaak gebleken dat links de oorzaak is dat de grenzen voor moslims open gaan. Ook komt links nooit op voor de patriot, sterker nog ze zijn anti-nationalist anti-patriot. Je ziet links nooit met de vlag van hun land lopen. Vaderlandsliefde is bij links niet aan de orde.

Een voorbeeld: Rond  2008 hadden de ‘’internationale socialisten’’ posters verkocht en verspreid waarop geert wilders belachelijk werd gemaakt. Uiteindelijke doel is om Wilders de mond te snoeren, door Wilders een tweede Hitler te noemen. In feite is links dan ook een landverrader.

Ook probeert de SP in de regering te komen (zitten ze al een deel). Maar in feite is de socialistische partij een wolf in schaapskleding, want uiteindelijk laten ze de multiculturele  uitgroeien tot een plaag. Veel mensen denken dat de SP ‘’sociaal’’ is (Door het woord socialisme) Niets is minder waar, socialisme heeft niets met sociaal te maken.

Wanneer er een Socialistische regering komt betekent dit dat de drempel naar islamisering omlaag gaat.

-Linkse partijen willen geen boerka-verbod

– Linkse partijen geven geld (van belasting betaler) om moskeeën te bouwen

– links is pro-palestina (Palestijnen hadden feest na 9/11)

– Linkse partijen pakken probleem wijken niet aan waar veel moslims wonen (Alleen maar buurthuizen bouwen, op kosten van de belasting betaler

– Linkse partijen verwelkomen nieuwe islamieten uit verschillende landen.

– Linkse partijen willen Turkije in de EU hebben.

Zo zijn er nog veel meer belangrijken punten.

Links keurt ook de multiculturele samenleving 100% goed. Bekende extreem-linkse facisten zijn o.a Jelle klaas (hij had mensen aangeboden bij de FARC te horen). Links is naast de islam de grootste bedreiging voor onze cultuur. De Islam in Europa is een uitvinding van links

Plaats een reactie